Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Зі святом пресвятої Богородиці.

Дата: 14.10.2022 06:00
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Це світле свято завжди духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі. Тож вітаємо усіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з усього серцем бажаємо жити в світі, де панує любов і править доброта, бажаємо ніколи не стикатися з ненавистю і зрадою, щоб від кожного прожитого дня залишати для душі радість і надію на краще. Нехай Пресвята Діва зберігає  ваші родини від усякого лиха.

Цей день також дуже важливий для усіх жителів сіл: Довжки, Понора, та Соснівка, у яких сьогодні престольний празник. Вітаємо вас та ваших гостей! Це свято тих, хто відчуває себе частиною великої родини і пишається тим. Воно об’єднує усі покоління, які народилися і живуть у наших мальовничих селах.

Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай Божа милість допомагає вам у ваших щоденних турботах, а це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь