A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці! Щороку перша неділя жовтня дарує нам прекрасне свято – День вчителя!

Дата: 30.09.2022 21:46
Кількість переглядів: 470

 

Фото без опису

Для кожного з нас життєва дорога розпочинається зі знань, умінь та навичок, які ми отримуємо в освітніх закладах, де трудяться педагоги.

І хоча людина вже народжується особистістю, враховуючи виховання родини та оточення, роль учителя ніколи не перестане бути важливою, необхідною та в деяких випадках навіть ключовою.

Ми з теплотою і вдячністю згадуємо своїх вчителів – уважних і доброзичливих, які допомагали нам осягати знання і життєву мудрість, причетних до наших перших перемог та успіхів.

Своєю щоденною працею ви визначаєте долю багатьох поколінь, даєте можливість вибрати до душі заняття та проявити свої професійні якості, направляєте та ведете шляхами хороших досягнень, високих результатів.

Дякуємо вам, дорогі наші вчителі, за ту безмежну відповідальність, яку Ви змушені на себе брати навчаючи дітей в умовах війни, за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня.

Щиро бажаємо миру і добробуту у ваших сім’ях, життєвої енергії та людської поваги, натхнення  віри у щасливий завтрашній день, міцного здоров’я та творчих ідей, а досягнення учнів нехай будуть подякою за вашу нелегку, самовіддану працю.

Зі святом Вас! З днем вчителя!

З найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь