Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

За поданням сільського голови нагородили подякою та нагрудним знаком Хмельницької обласної ради голову сільськогосподарського фермерського господарства «Світоч» Івана Сергійовича ЛИСЮКА.

Дата: 28.09.2022 16:02
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

В умовах збройної агресії підступної росії  нинішній рік позначений особливо важкими випробуваннями. Ми маємо помножити свої сили, аби працювати за тих, хто вже не з нами, за тих, завдяки яким Україна є і буде незалежною. Сільгоспвиробники, підприємці та небайдужі люди територіальної громади неодноразово допомагають для забезпечення необхідним військових.

Хочемо подякувати усім, хто допомагає Україні вистояти у цьому жертовному протистоянні, хто своєю працею на робочих місцях, волонтерською діяльністю працює на Перемогу та майбутнє нашої Держави.

За свідоме служіння українському народові, активну громадську позицію, участь у національному відродженні України, патріотизм, популяризацію українських народних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України, за поданням сільського голови нагородили  подякою та нагрудним знаком Хмельницької обласної ради голову сільськогосподарського фермерського господарства «Світоч» Івана Сергійовича ЛИСЮКА.

Шановний Іване Сергійовичу! Ваша небайдужість і громадська позиція варта найкращих відзнак! Бажаємо Вам міцного здоров'я, творчої наснаги та родинного затишку. Нехай невтомна праця і надалі Вас надихає на нові здобутки на благо рідної України, а запорукою довголіття будуть здоров'я та благополуччя Вас і Ваших близьких.

Разом ми здолаємо ворога! За нами правда! Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь