A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

За поданням сільського голови нагородили подякою та нагрудним знаком Хмельницької обласної ради голову сільськогосподарського фермерського господарства «Світоч» Івана Сергійовича ЛИСЮКА.

Дата: 28.09.2022 16:02
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

В умовах збройної агресії підступної росії  нинішній рік позначений особливо важкими випробуваннями. Ми маємо помножити свої сили, аби працювати за тих, хто вже не з нами, за тих, завдяки яким Україна є і буде незалежною. Сільгоспвиробники, підприємці та небайдужі люди територіальної громади неодноразово допомагають для забезпечення необхідним військових.

Хочемо подякувати усім, хто допомагає Україні вистояти у цьому жертовному протистоянні, хто своєю працею на робочих місцях, волонтерською діяльністю працює на Перемогу та майбутнє нашої Держави.

За свідоме служіння українському народові, активну громадську позицію, участь у національному відродженні України, патріотизм, популяризацію українських народних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України, за поданням сільського голови нагородили  подякою та нагрудним знаком Хмельницької обласної ради голову сільськогосподарського фермерського господарства «Світоч» Івана Сергійовича ЛИСЮКА.

Шановний Іване Сергійовичу! Ваша небайдужість і громадська позиція варта найкращих відзнак! Бажаємо Вам міцного здоров'я, творчої наснаги та родинного затишку. Нехай невтомна праця і надалі Вас надихає на нові здобутки на благо рідної України, а запорукою довголіття будуть здоров'я та благополуччя Вас і Ваших близьких.

Разом ми здолаємо ворога! За нами правда! Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь