A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 6 вересня, в Україні відзначається професійне свято – «День адміністратора центру надання адміністративних послуг». Саме цього року припадає 10-та річниця прийняття Закону України "Про адміністративні послуги".

Дата: 06.09.2022 09:05
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

  Шановні  працівники Центру надання адміністративних  послуг Ганнопільської громади та нашого району!

У ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання, адже саме завдяки вашій роботі кожен з нас переконався наскільки ефективними є Центри надання адміністративних послуг, переоцінив їхнє завдання та функції. Адже завдяки вам, стереотип про бюрократичну тяганину відходить у минуле, а процес отримання послуги став легким, цивілізованим та європейським.

 Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні  фахових обов’язків.

Впевнені, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю краян.

Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, терпіння, радості та задоволення від роботи та спілкування з нашими мешканцями. Нехай кожен день дарує позитивні емоції та щирі посмішки відвідувачів.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь