A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорога молодь! Щиро вітаємо вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!

Дата: 12.08.2022 08:48
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

     Молоде покоління в усі часи було окрасою суспільства, його надією, днем сьогоднішнім і прийдешнім. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.  На жаль,  вам доводиться жити в непростий, але дуже важливий період, сьогодення проходить в особливих умовах війни -  це випробування, яке ми маємо терпляче і гідно пройти.  Саме молодь стала нашою незамінною опорою, тим фундаментом на шляху перемоги, розквіту й процвітання України.

Ви заслуговуєте на те, аби вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

Намагайтеся використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє,  сміливо й наполегливо рухайтеся до здійснення своїх задумів, ніколи не зупиняючись на півдорозі, будьте сміливими творцями своєї долі. Ваші запал і енергія, оптимізм і наполегливість, креативне і критичне мислення знаходять втілення у ваших планах, завдяки яким ви крок за кроком будуєте країну, у якій хочете жити, якою пишатиметься кожен із нас.

Зі святом юності й краси! З Днем молоді!

Зі щирими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь