Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури вироком Славутського міськрайонного суду від 01.08.2022 мешканця м. Нетішин засудили до дев'яти років ув'язнення за вбивство знайомого.

Дата: 08.08.2022 09:49
Кількість переглядів: 304

 

 Фото без опису

Інцидент стався ввечері 12 травня 2022 року в селі Головлі Крупецької громади Шепетівського району Хмельницької області. 50-річний мешканець м. Нетішин, який був в гостях у 60-річного знайомого, під час сварки взяв ніж та наніс ним потерпілому два удари в шию та грудну клітку. Після скоєного ніякої медичної допомоги потерпілому не надав та пішов додому. Від важких травм 60-річний чоловік помер на місці.

У суді обвинувачений визнав провину, однак наголосив, що не мав наміру скоювати вбивство. За його словами, суперечка виникла під час застілля через російську збройну агресію в Україні. Його 60-річний знайомий начебто заявляв про схвалення дій Росії, на що чоловік його засудив, та, відповідаючи на шарпанину з боку потерпілого, схопив ніж та завдав йому удару в грудну клітку.

Однак, суд визнав 50-річного чоловіка винним в умисному вбивстві, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України.

Вирок поки не набрав законної сили, його можна оскаржити в апеляційному суді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь