Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вся Україна плаче за тобою…

Дата: 19.07.2022 15:08
Кількість переглядів: 461

 

Фото без опису

У глибокій скорботі  прощаємося з Героєм і Воїном. Уродженець села Ганнопіль, Леонід Богданович ФЕДЮК, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину, загинув 17.07.2022 року внаслідок отриманих поранень під час бою біля населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. Молодий, розумний і активний,  людина честі і принципів. Таким знали його друзі та запам’ятає Україна. Він був відважним, нікого не боявся  і ніколи не ховався.  Леонід пішов захищати Україну від початку широкомасштабного вторгнення російських варварів.

До останнього не хотілося вірити, що він загинув…Це велика втрата для нашої громади, та  держави. Бо саме такі, люди – майбутнє сильної і демократичної України.

Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який торкнувся не лише родини, а й друзів, рідних, знайомих та усіх, хто знав мужнього і відважного патріота, воїна-захисника солдата Леоніда Богдановича.

Ганнопільська сільська рада, виконавчий комітет та односельці  висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Леоніда.

Не забудемо про його подвиг та мужність.

Слава Україні!

Вічна пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь