A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі Випускники! Випускний вечір – урочисте, радісне та водночас зворушливе свято, особливо для вас, шановні випускники.

Дата: 24.06.2022 14:59
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

Цьогорічним випускникам довелось подорослішати набагато швидше. Спочатку зміни у навчанні, спричинені карантином, потім війна… Все це виявилось справжнім випробуванням, що вплинуло не просто на навчальний процес, але й повністю змінило плани на подальше майбутнє кожного.

Проте, сьогодні ви на порозі дорослого життя, дорога до якого починається зі школи. Шкільні роки – це найяскравіша та найбільш наповнена приємними спогадами та новими відкриттями пора, пора великих сподівань. Ви будуєте своє майбутнє, а здобуті знання та вміння будуть тим неоціненним багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя.

Збережіть в собі бажання до знань і нових відкриттів. Не потрібно боятися труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо! Вірте в себе, не бійтеся приймати рішення, будьте небайдужими і активними. А головне – будьте добрими і чесними людьми.

Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості,  добра та любові. Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля. Нехай з особистого успіху кожного випускника складеться благополуччя і процвітання нашої країни. Вам, молодим, вершити майбутнє громади та держави!

 Мирного неба, міцного здоров’я,  невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє.

З найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь