A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники медичної галузі!

Дата: 17.06.2022 12:37
Кількість переглядів: 480

 

Фото без опису

       Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. 

       У медицині немає другорядних професій - від кожного з Вас, від Вашої уваги, Вашого терпіння, Вашої самовіддачі, залежить життя багатьох людей.

      Сьогодні Вам не легко працюється в умовах  війни, Ви рятуєте життя людей, лікуєте, ведете профілактичну роботу, вірні своїй справі. За це Вам велика вдячність.

 Попри те, що наразі не час для святкувань, адже щодня гинуть люди, сотні поранених, а наше сьогодення – це загроза та агресія. Наш день перемоги залишається вакантним, але він неодмінно настане, і тоді усе обов’язково відсвяткуємо. У нашій громаді відродяться гарні традиції і лунатимуть пісні. Дозвольте від імені Ганнопільської громади, в переддень Вашого професійного свята, привітати з Днем медичного працівника!

      Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь.

       Низький уклін Вам за вірність покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. Нехай ваша благородна праця приносить якнайбільше користі людям, а вам - радість і задоволення!

      Щастя Вам і добра!  Міцного вам здоров’я  успіхів у реалізації життєвих планів і нових вагомих здобутків на благо нашої країни.

Зі щирою повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь