Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Він загинув за нас… Сьогодні Славутчина прощалася з нашим земляком 32 річним старшим солдатом командиром реактивної системи залпового вогню - АФАНАСЬЄВИМ Михайлом Васильовичем, який загинув у бою з російськими окупантами 27.05.2022 у Донецькій облас

Дата: 02.06.2022 16:46
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

Поховання воїна-героя відбулося в с.Довжки, де він народився, в якому жили його рідні, де пройшли його дитячі роки та звідки пішов у широкий життєвий шлях.

У 2007 році відмінно закінчив ЗОШ№5 у м. Славута. Отримав спеціальність провідник вагонів в ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту. Жив у місті Новоград - Волинський.

Його згадують як добру людину, яка ніколи не відмовляла, коли потрібна була допомога. А ще Михайло Васильович умів захищати і вважав, що це мають робити люди з досвідом. У жовтні 2019 року розпочав проходження військової служби за контрактом. Брав участь в АТО/OOC.

Сьогодні зібралися сотні людей: рідних, близьких, друзів, знайомих і незнайомих,  аби віддати шану, попрощатися із загиблим Героєм і провести в останній шлях славного воїна.

 У бійця залишилися: батько, сестра, дружина та двоє дітей — син Дмитро і дочка Амелія.  Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину героя. У ці гіркі хвилини вся Ганнопільська громада щиро поділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам'ять про Героя завжди житиме в наших серцях!

Світла пам’ять Герою!

Співчуття рідним та близьким!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь