A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дзвінок останній лине дистанційно...

Дата: 03.06.2022 09:44
Кількість переглядів: 417

 

Ось і завершився ще один навчальний рік.

Сьогодні в наших навчальних  закладах мав би пролунати Останній дзвінок, сповіщаючи учнів про закінчення навчального року та початок таких довгожданих канікул.

Для кожного з нас свято Останнього дзвоника має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Але, як і минулого року, це свято проводитиметься онлайн. Цей навчальний рік був непростим для усіх учасників навчального процесу: вчителів, учнів та їхніх батьків. Тому хочеться висловити слова подяки усім, хто за різних обставин знаходив можливість навчати і навчатись, створював атмосферу затишку та впевненості, був надійною підтримкою і опорою, розраджував та вселяв віру у завтрашній день. Всі ми навчилися жити по-новому, в новій дійсності. Та, не зважаючи ні на що, навчальний рік добігає кінця, і хочеться побажати всім гарного відпочинку, приємних вражень, благополуччя, наснаги, родинного затишку і, звичайно ж, мирного неба. Цьогоріч востаннє шкільний дзвоник пролунає для наших 52 випускників - учнів 11 класів.

Дорогі наші випускники! Від імені усієї громади бажаємо вам легких доріг у житті, юнацького запалу, життєвої міцності та стійкості, везіння та успіху у всіх починаннях, мудрості та терпіння, щоб усі знання, які ви отримали в стінах рідної школи, стали вам в нагоді, принесли користь, допомогли здійснити мрії, щоб кожен з вас став гідним громадянином нашої славної України. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Миру вам і добра! В добру путь!

З найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь