A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

20 лютого день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2022 07:00
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

 „Небесною сотнею” назвали  українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській під час масових акцій протесту. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України – від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.

Буремні події, що відбувалися у лютому 2014 року, стали доленосними для України та Українців – кілька тисяч Героїв, які втримали тоді Майдан від остаточної зачистки, зробили справжній подвиг, пам’ятати про який – наш святий обов’язок.  

До Дня Героїв Небесної Сотні педагоги і вихованці нашої громади організували тематичні інформаційно-просвітницькі заходи із вшанування подвигу учасників Революції гідності – виховні години, бесіди та презентації, під час яких розкрили суть подвигу Небесної Сотні, вшанували героїзм українських захисників хвилиною мовчання.

Віддаймо шану і тим, хто нині бореться за свободу Батьківщини. Україна платить надто високу ціну за звільнення, за свій вибір - бути вільною і незалежною. Нам треба завжди про це пам’ятати.Тож згадаймо всіх поіменно. Помолімося за їхні душі, а також за душі тих, хто загинув у війні на Донбасі, щоби у нас був мир і краще майбутнє. Будьмо вірними їх світлій пам'яті та не забуваймо, що війна з ворогом ще не закінчилася...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь