Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.

Дата: 15.02.2022 13:20
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і  вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

Доброю традицією у Ганнопільській громаді стала організація зустрічей з воїнами – афганцями, мешканцями нашої громади. Цьогоріч на захід завітали афганці з населених пунктів сільської ради, знаючи, що тут на них чекає взаєморозуміння та повага, спогади про роки Афганської війни та просто дружні  стосунки.

Захід супроводжували вірші та пісні про афганську війну, які підготували працівники культури – вокального ансамблю «Джерело» та житель громади Петро Коробчук.  Атмосфера була сповнена почуття патріотизму та гордості за земляків-героїв.

Сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК щиро привітала воїнів – афганців, вручила подарунки та висловила вдячність за чесне і сумлінне виконання військової  присяги, за незбориму силу духу та героїзм, за збережене  бойове братерство, за те, що передають свій досвід молодому поколінню, адже духовні цінності учасників бойових дій мають велике значення і сьогодні. На завершення побажала всім міцного здоров’я, щастя, добра та мирного неба, сімейного благополуччя та злагоди, сили та наснаги, впевненості у завтрашньому дні, мужності та мудрості здолати  усі життєві перешкоди, здійснення усіх задумів і нових звершень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь