A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Щороку, 3 грудня, весь світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Дата: 03.12.2021 15:07
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про непросту долю людей з вадами здоров’я не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують підтримки та уваги.

До осіб з інвалідністю, які проживають на території Ганнопільської громади з гостинцями  завітали: сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК, старости громади, спеціаліст відділу соціальної допомоги вдома - Валентина ВОЙТЮК та спеціаліст Служби у справах сім'ї та молоді - Світлана ГУРАНСЬКА, аби подарувати їм свою увагу, та більше дізнатися про їхні потреби. А також побажати їм життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

Принагідно, висловлюємо щиру вдячність всім, хто за покликом серця присвятив себе служінню людям з особливими потребами, а також тим хто долучився допомогти приділити увагу людям з інвалідністю в нашій громаді. А саме: голові ФГ «Перлина Полісся» Олегу НЕСЕНУ, директору ПП «Вектор плюс» Руслану ТАРАСЮКУ, директору ПрАТ «Славутський хлібозавод» Івану ПАНЧУКУ.

Дякуємо вам,  за вашу роботу, за вашу турботу про тих, хто потребує допомоги, за вашу людяність! Саме на таких громадянах  тримається сила і дух нашої держави.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь