A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

4 грудня відзначається одне з великих церковних свят – Введення в храм Пресвятої Богородиці. Також воно має ще й іншу назву – Третя Пречиста.

Дата: 04.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Згідно з переказами, саме 4 грудня в Єрусалимський храм вперше увійшла трирічна Марія. Її батьки багато років молилися, щоб у них народилася дитина й дали обітницю про те, що якщо вона все-таки з'явиться на світ, то присвятять її служінню Богу.

І ось, коли Марії виповнилося три роки, її батьки Іоаким й свята Анна, - виконуючи обітницю посвятити свою дитину Богові, привели її в Єрусалимський храм, при якому вона жила, за різними даними, до 12 або 15 років - до свого заручення з Йосипом. У храмі вона вивчала святе письмо й молилася.

У цей день моляться за Боже благословення для дітей. Бездітні пари просять про дарування потомства. Вагітні моляться Богородиці про вдалі пологи.

У світлий день Введення в храм Пресвятої Богородиці від чистого серця бажаємо вам і вашим родинам любові, доброти, світлої радості. Нехай у вас завжди вистачає сил і щедрості. Нехай небесна благодать завжди буде у вашій душі, а рідні будуть здоровими і щасливими!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь