A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі жителі та гості сіл Хоняків, Прикордонна Улашанівка, Глинники та Ганнопіль! Щиро вітаємо Вас із Днем святого архистратига Михаїла, з престольним празником! Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Дата: 21.11.2021 05:00
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Сьогодні у вашому житті, без перебільшення, особливий день – це свято єднання. Саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини.

Дорогі земляки, у сьогоднішній святковий день від імені сільської  ради, виконавчого комітету та голови Ганнопільської сільської ради Маргарити МЕДВЕДЮК щиро вітаємо всіх із святом. Бажаємо вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Нехай Архангел захистить від ворогів, злодіїв, зла, стихійних лих і війни.
 Бажаємо всім жителям громади процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині. 

Зі святом вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь