Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники сільського господарства! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та голови Ганнопільської сільської ради Маргарити МЕДВЕДЮК сердечно вітаємо вас із професійним святом.

Дата: 21.11.2021 05:17
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба. 

Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут людей. Завдяки вашим знанням і мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави.

 Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Велика вам шана за любов і дбайливе ставлення до землі, завзятість, збереження традицій господарювання і впровадження новітніх технологій.

Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, а підґрунтям вашої професійної діяльності буде цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.

Бажаємо добра та творчої наснаги. Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь