A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники сільського господарства! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та голови Ганнопільської сільської ради Маргарити МЕДВЕДЮК сердечно вітаємо вас із професійним святом.

Дата: 21.11.2021 05:17
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба. 

Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут людей. Завдяки вашим знанням і мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави.

 Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Велика вам шана за любов і дбайливе ставлення до землі, завзятість, збереження традицій господарювання і впровадження новітніх технологій.

Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Нехай ваше життя буде світлим і сонячним, а підґрунтям вашої професійної діяльності буде цілеспрямованість та енергійність у досягненні нових висот.

Бажаємо добра та творчої наснаги. Хай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь