Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні наші студенти!

Дата: 17.11.2021 09:14
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Майбутнє нашої країни належить молодим, сповненим життєвої енергії, активним і дієвим. Ваші успіхи та здобутки в навчанні, спорті, громадській діяльності, активна життєва позиція сприяють соціально-економічному розвитку та духовному збагаченню нашої держави. Творчо мислити, прагнути пізнавати нові горизонти, висувати перед собою досяжну мету і домагатися свого – таким повинно бути кредо сучасного українського студента.

Бажаємо всім, щоб будь-які знання вам давалися з легкістю, щоб ваш шлях до своїх мрій та життєвих цілей стелився перед вами червоною доріжкою! Будьте щасливі і не втрачайте молодого завзяття протягом всього свого життя. Великих звершень і приголомшливих перемог вам в майбутньому! Нехай весь багаж знань і досвіду, який ви здобудете за студентські роки, стане запорукою вашого добробуту.

Бажаємо усім студентам та викладачам, здоров'я, успіхів, творчого натхнення у навчанні та житті! Здійснення усіх мрій! Нехай завжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь