A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Дата: 31.10.2021 06:00
Кількість переглядів: 507

 

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника.

Автомобільні дороги – це найперше за чим оцінюється розвиток кожної країни. І саме наявність транспортних артерій та їх стан відіграє одну з ключових ролей при реалізації в нашій державі реформ з децентралізації, в освітній і медичній галузях. Безпечні маршрути для шкільних автобусів, дороги, по яких вчасно доїде швидка медична допомога навіть у найвіддаленіше село – все це важливо для кожного українця.

Сьогоднішнє свято – це свято професіоналів і автолюбителів, всіх, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень, успішний розвиток галузей народного господарства.

Саме на вас покладаються важливі завдання високоякісних перевезень та розширення автомобільних мереж, що є вагомим внеском у зміцнення нашої держави.

Бажаємо, щоб ваша праця приносила вам радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед вами нові перспективи.

Дякуємо за сумлінну та наполегливу працю, щиро бажаємо щастя, добробуту, нових трудових здобутків, безаварійної роботи та зеленого світла на життєвих і автомобільних шляхах!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь