A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 6 жовтня 2021 року свій славний 90-річний ювілей відзначає жителька села Клепачі – Катерина Андріївна СТЕПАНЮК.

Дата: 06.10.2021 15:33
Кількість переглядів: 500

Багато довелось пережити цій мужній жінці. Адже саме на долю її покоління випали роки революції, голодомору, Другої світової війни, повоєнного лихоліття. Все життя важко працювала, і не зважаючи на поважний вік,  і досі досить активна.

Привітати іменинницю завітали староста Клепачівського старостинського округу Анатолій Клімчук, депутат Ганнопільської сільської ради Валентина ГРОМАК та бібліотекар Клепачівської СБК Надія КАЛЕНЮК.

Гості привітали Катерину Андріївну з ювілеєм, побажали міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя і вручили квіти й подарунок. Та найкращий подарунок від долі – це життя. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, поважати і не забувати людей, які прожили такий поважний вік.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь