A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 1 жовтня відзначає свій 90-річний ювілей жителька села Глинники – Ольга Василівна РИБАКОВА.

Дата: 01.10.2021 17:20
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Зовсім небагато на нашій землі проживає людей, які зберігають у пам’яті ланцюжок подій цілої епохи та можуть поділитись цими спогадами не тільки зі своїми ровесниками, а й передати їх наступним поколінням. Саме такою є жителька села Глинники –  Ольга Василівна РИБАКОВА, яка 01 жовтня 2021 року   відзначає свій 90-річний ювілей.

Довелося пережити і воєнне лихоліття, і труднощі повоєнної відбудови, але, не зважаючи на життєві випробування, ювілярка привітна та щира.

У цей святковий день, зустрічала гостей -  сільського голову Маргариту  МЕДВЕДЮК, секретаря сільської ради Наталію ТРАЧ та головного спеціаліста загального відділу Ольгу ПАВЛОВСЬКУ. Гості щиро бажали іменинниці міцного здоров’я, радості, тепла і затишку в родинному колі, благополуччя, довгих років життя, подарували солодощі та подарунок. Але, найбільшим подарунком для ювілярки була увага.

Тож бажаємо Вам, Ольго Василівно, міцних сил і здорового глузду, бадьорості душі і відмінного здоров’я, почесного поваги і щирої любові близьких людей, доброго оточення і теплих слів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь