A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні бібліотекарі! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек.

Дата: 30.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 334

 

Фото без опису

 Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова – це завдання кожного  бібліотекаря. Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначається це свято. Адже саме вони – бібліотекарі дарують людям вічну мудрість книг, саме вони знаходять в бібліотечному храмі відповідні ліки  для людських душ. Честь  і хвала вам, шановні бібліотекарі, за подвижництво, за працю, за відданість справі, якій служите серцем і душею. 
Бажаємо Вам отримувати насолоду та задоволення від професії, обраної серцем, від усвідомлення користі, що її приносять людям бібліотекарі, від причетності до великої культурологічної справи, яку активно провадите!
Бажаємо всім працівникам бібліотек і читачам міцного здоров’я, сили і добра, віри у світле майбутнє й наснаги для його творення!

Від усієї громади привітали бібліотекарів, а також за сумлінну працю, активну популяризацію книги, креативне творче мислення, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського Дня бібліотек  начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Віктор ВЛАСЮК та секретар Ганнопільської сільської ради Наталія ТРАЧ вручили грамоти і цінні подарунки Ірині МАРХАЙЧУК – завідуючій бібліотекою с. Малий Скнит та Світлані ШАХНЮК завідуючій бібліотекою с. Ганнопіль.

   Щиро бажаємо і надалі достойно працювати при доброму здоров’ї.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь