A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шепетівська окружна прокуратура інформує!

Дата: 29.09.2021 14:18
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

 

За підтримання публічного обвинувачення прокурором Шепетівської окружної прокуратури  з місцем дислокації у м.Славута ухвалено вирок стосовно мешканця міста енергетиків, якого визнано винним у систематичному вчиненні домашнього насильства.

У суді доведено, що обвинувачений, після того як роз­лу­чився з дружиною та  ко­ли остання з діть­ми пе­ре­їха­ла до бать­ків у м. Сла­ву­ту, систематично її об­ра­жав, ла­яв­ся, пог­ро­жу­вав уби­ти, на­віть дзво­нив у по­лі­цію з по­ві­дом­ленням, що вже за­рі­зав дру­жи­ну, обі­цяв вчи­ни­ти са­мо­губс­тво.

Вироком Шепетівського міськрайонного суду  чоловіка визнано винним у  сис­те­ма­тич­но­му вчи­нен­ні пси­хо­ло­гіч­но­го на­силь­ства що­до ко­лишньої дру­жи­ни, що приз­ве­ло до пси­хо­ло­гіч­них страж­дань та по­гір­шення якос­ті її жит­тя (стат­тя 126–1 Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни) та приз­на­чено по­ка­ран­ня у ви­ді 6 мі­ся­ців ареш­ту.

Цим же рішенням суду  за­до­волено ци­віль­ний по­зов потерпілої про стяг­нення на її ко­ристь 30 000 грн мо­раль­ної шко­ди та 4000 грн вит­рат на прав­ни­чу до­по­мо­гу ад­во­ка­та.

Наразі вирок не вступив у законну силу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь