A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Щиро вітаємо всіх людей з Міжнародним днем миру!

Дата: 21.09.2021 09:27
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

21 вересня відзначається Всесвітній день миру. Генеральна Асамблея  ООН заявила, що День Миру буде відзначатися як день глобального припинення вогню і відмовлення від насильства, запропонувавши всім державам і народам дотримувати припинення воєнних дій протягом цього дня.

На жаль, 8 рік поспіль, ми відзначаємо цей день з тривогою за  майбутнє України, її громадян, які стали на захист своєї Батьківщини, відстоюючи її цілісність,  незалежність  та процвітання.

Війна, принесена сусідньою державою на нашу землю, забрала тисячі життів наших співгромадян, зруйнувала десятки тисяч домівок, змусила сотні тисяч людей полишити свої оселі в пошуках миру, залишила невиліковні рани в душах людей. Мир! Це слово стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України. Ще ніколи з часів ІІ Світової війни мир не був таким бажаним для нас.

В цей день бажаємо вам миру в усьому. Миру в Україні, миру в серцях – кожен знає, що внутрішні гармонія і спокій допомагають протистояти найскладнішим випробуванням! Миру в сім’ях – бо кожен знає, що добра і тепла атмосфера сім’ї здатна творити дива! Миру Вам на нашій Богом даній землі.
У цей день бажаємо Всім спокою, процвітання і благополуччя.

   З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь