A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Кравець Василь Григорович, мешканець села Довжки відзначив 90-річний ювілей.

Дата: 20.09.2021 11:31
Кількість переглядів: 441

У Ганнопільській  територіальній громаді заведена добра традиція – вітати поважних ювілярів з Днем народження. Адже зовсім небагато їх лишилося – наших сивочолих бабусь та дідусів, яким доля подарувала життєві випробування, довголіття і наснагу дочекатися сьогодення.

Живе ювіляр оточений піклуванням і турботою – з дружиною. Разом зростили та виховали шестеро дітей, мають дванадцять онуків та чотирнадцять правнуків.

Трудився на совість і жив по совісті, бо за працьовитість, людяність і доброту, життєву мудрість і зваженість у слові, у вчинках поважали й поважають Василя Григоровича його земляки.

 З нагоди святкової дати до іменинника завітала вся його велика і дружня родина, а також староста Довжківського старостинського округу Валентина БАБИЦЬКА і депутат Ганнопільської сільської ради Олена Кравчук.

Гості подарували подарунок і квіти від усієї громади й щиро побажали міцного здоров’я, радості, тепла і затишку в родинному колі, добробуту та ще довгих років життя.

Низько вклоняємось ювіляру за його гідне життя, сповнене активною участю в історичних подіях рідного краю та працею на благо майбутніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь