A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Щиро вітаємо працівників та ветеранів лісового господарства з професійним святом – Днем працівників лісу!

Дата: 17.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Щорічно у третю неділю вересня Україна відзначає професійне свято працівників лісового господарства.

Благородна праця лісівників здавна знаходиться в ряду найбільш шанованих професій, її вибирають люди безмежно люблячі природу, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Дбайливе ставлення до лісу, як до неоціненного національного надбання – обов’язок не тільки професіоналів, а й суспільства, тому що це природне багатство служить усім людям.

В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.

Дорогі лісівники, ветерани лісової галузі! Зичимо міцного здоров’я, особистого щастя, родинного та сімейного затишку, подальших трудових звершень у благородній та корисній для людей справі.

За сумлінну працю, високий професіоналізм відданість справі, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівників  лісового господарства нагороджено грамотою Ганнопільської сільської ради лісника СЛП «Великоскнитське» - Миколу Андрійовича ЛОПУХА.

Спасибі вам за невтомну працю і самовідданість! Нехай завжди вас супроводжує оптимізм, невичерпна творча енергія та наснага у справі процвітання лісової галузі!            

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь