A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні спортсмени та тренери, працівники спортивної сфери, ветерани та любителі спорту!

Дата: 10.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем фізичної культури і спорту!

Відомо, що заняття фізкультурою, руховою активністю загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. На сьогодні усе це є надзвичайно важливим для усіх людей, будь-якого віку, щоб долати усі життєві негаразди. У непрості часи спорт також є важливим джерелом чудового настрою й оптимізму. Сьогодні практично у кожному населеному пункті нашої громади відкриті спортивні майданчики, стоять вуличні тренажери. Адже, спорт і фізична культура – це також єднання жителів та позитивні емоції, які дуже потрібні нам у час змін, що відбуваються у державі.

У цей святковий день бажаємо всім спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для розвитку масового спорту, взірцем для юних жителів краю!

Також висловлюємо слова щирої вдячності всім тим, хто плідно працює на благо суспільства у сфері фізичної культури, хто робить свій неоціненний внесок у популяризацію здорового способу життя серед населення нашого регіону.

Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, відчуття вічної молодості!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь