A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Про святкування річниці мережі ЦНАП

Дата: 06.09.2021 14:45
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

З метою сприяння зростання престижу роботи адміністраторів центрів, підкреслення їхньої важливої ролі в забезпеченні функціонування сервісної держави – держави для громадян і бізнесу, - належній реалізації прав фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг, їх наближенню до громадян, у ЦНАПі  Ганнопільської сільської ради відбулася зустріч працівників ЦНАПу та учнів 11 класу Ганнопільського НВК.

Дітей познайомили з роботою та послугами центру, а також запропонували пограти в ситуаційні ігри.

Учні привітали працівників з професійним святом, отримали для себе корисну інформацію та нові враження  від зустрічі, а також солодощі за участь у грі.

Крім того, з нагоди професійного свята, голова громади Маргарита МЕДВЕДЮК нагородила грамотою Ганнопільської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, кваліфіковане надання адміністративних послуг населенню Ганнопільської ТГ  головного спеціаліста відділення ЦНАП Ірину ЯНКОВУ, привітала весь колектив та побажала, щоб важлива праця на благо держави та українського народу завжди була плідною, натхненою і лише результативною. А також міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра та злагоди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь