A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Урочисті заходи в селі Малий Скнит.

Дата: 20.08.2021 11:23
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Вчора, в день Преображення Господнього громада зібралась на визначну подію - урочисте сповнене сюрпризів святкування 400-річниці дня заснування села Малий Скнит.

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості з сусідніх старостинських округів разом з сільським головою Маргаритою МЕДВЕДЮК, секретарем ради Наталією ТРАЧ, та заступником сільського голови Віктором ВЛАСЮКОМ, щоб всією громадою відсвяткувати День села напередодні  найбільших Державних свят - Дня Незалежності України та Дня Державного прапора.

Своїх гостей радо зустрічали,  вітали піснею й талантами жителі від наймолодшого до поважного віку та працівники культури. Неймовірно красиве село майоріло яскравими прапорцями та полонило погляд кожного, хто завітав сюди того  дня.

Увага була приділена всім категоріям жителів села. Вшановували щирими словами та гарними подарунками від сільського голови старожила – Гамузу Петра Нечипоровича, і наймолодшу жительку - Коробчук  Ганну Сергіївну.

Діти ласували морозивом та розважалися на дитячому майданчику.

Дорослі пригощалися смаколиками, приготовленими на відкритому вогні.

Одним словом, все вдалося на славу!

Свято закінчувалось та людям не хотілось розходитись по домівках, адже позитивні емоції, можливість поспілкуватися з односельцями та радість переповнювали кожного, хто завітав до Малого Скниту. Отож залишається побажати жителям й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села, усім миру, злагоди, благополуччя, процвітання, оптимізму, сил, міцного здоров’я та натхненної праці заради кращого майбутнього!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь