Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбувся конкурс на посаду керівника комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

Дата: 19.08.2021 16:06
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису

Сьогодні, 19 серпня, відбулося засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ганнопільської сільської ради. Кандидатура була лише одна – теперішньої очільниці ІРЦ Олени КОРНІЙЧУК.

Конкурс передбачав складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Іспит складається з 6 питань за напрямами - знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки; знання основ управління закладом освіти.

Співбесіда проводилась з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетентності, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

Визначення результатів співбесіди здійснювалися кожним членом комісії індивідуально та фіксувалися у відомості. Визначення остаточних результатів конкурсу здійснювались у балах як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок. Сума таких оцінок є підсумковим рейтингом кандидата за допомогою якого визначався переможець конкурсу.

 Відповідно до Положення про конкурс, за результатами проведення конкурсу, визначили переможцем конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр» Ганнопільської ТГ Олену Анатоліїну КОРНІЙЧУК.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь