A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

6-8 липня в Києві відбудуться CISOLAR 2021, 10-та конференція та виставка сонячної енергетики та IBES 2021

Дата: 06.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

6-8 липня в Києві відбудуться CISOLAR 2021, 10-та конференція та виставка сонячної енергетики та IBES 2021, перша незалежна подія в Центральній та Східній Європі по рішенням накопичення енергії/

  Ринок сонячної енергетики України та інших країн Центральної та Східної Європи продовжує розвиватись, не зважаючи на турбулентність останніх років. Сонячна енергетика стає все доступнішою, є інструментом збільшення прибутковості виробничих підприємств, а також  інші можливості, не залежні від наявності зеленого тарифу. Зокрема, сонячна енергія відкриває привабливі експортні ринки Європи. 

 Усі актуальні питання поточного та подальшого розвитку сонячної галузі обговорюватимуть 6-8 липня на вже 10-й конференції CISOLAR, яка стартує наживо 6 липня в Києві (готель Хілтон) та продовжуватиметься під час виставки CISOLAR 2021 7-8 липня (Київ, виставковий центр "Акко"). Захід проходить параллельно наживо та онлайн.

  Ключові напрями росту в галузі у 2021-му -  приватні сонячні станції для домогосподарств та бізнесу. Сонячні станції стають частиною оновлених бізнес-моделей - від виробництв до автозаправних комплексів. Окремий напрям - агровольтаїка - здатна збільшити врожай удвічі, а також заощадити на споживанні енергії. 

  Сегмент рішень для накопичення енергії - стрімко розвивається та обіцяє перетворитись в нову багатомільярдну галузь - вперше представлений на IBES 2021, Конференції та Виставці Центральної та Східної Європи по рішеннях накопичення енергії. IBES 2021 проходитиме на спільний платформі з CISOLAR 2021. Онлайн-конференція IBES 2021 відбудеться 8 липня, а рішення представлені на виставці 7-8 липня. 

  Організатор CISOLAR –  IB Centre – Центр Інноваційного Бізнесу, який реалізує проекти у сфері клінтех, а також є провідним організатором конференцій, виставок та навчальних програм у у сфері чистих технологій з історією понад 15 років та реалізованими проектами від Брюсселю до Алма-Ати, які прискорили формування галузі чистих технологій.

  CISOLAR є головною бізнес-платформою галузі сонячної енергетики у  Центральній та Східній Європі, а також другою за масштабами у Європі. Місія CISOLAR - доступна дешева енергія в кожен дім, а також прозорий конкурентний ринок.

 Стратегічний Партнер CISOLAR & IBES - IB Club - міжнародна спільнота інноваційного бізнесу, об'єднаного ідеєю декарбонізації.

 Серед партнерів CISOLAR та IBES 2021 - EDS Engineering, Atmosfera (Гігават-спонсори), ETL Group (Спонсор бізнес- лаунжу), Kness (Партнер), HUAWEI & Photomate, SPP Development Ukraine, JA Solar, Helios Strategy (Мегават-спонсори), Jinko Solar, Unisolar, Kehua Tech (Кіловат-спонсори), ProCredit Bank (Головний фінансовий партнер), УкрГазБанк (Головний Екологічний Партнер), Honcharuk & Partners (Юридичний Партнер). 

 Виставки CISOLAR 2021 а IBES 2021 (http://ibenergystorage.com) є відкритими для відвідування 7 та 8 липня у Києві за адресою Проспект Перемоги 40-б. Реєстрація проходить на офіційних сайтах заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь