A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі здобувачі освіти! Шановні педагоги та батьки! Щиро вітаємо вас зі святом останнього дзвоника, яке сповіщає про завершення 2020-2021 навчального року!

Дата: 10.06.2021 10:07
Кількість переглядів: 709

 

Фото без опису

Висловлюємо глибоку вдячність педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Останній дзвінок нагадує для школярів, що розпочалася чудова пора – літні канікули. Пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою.

Бажаємо усім дітям гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.  Бажаємо учителям життєвих сил і натхнення на нові здобутки, батькам –  мудрості, терпіння і віри в своїх дітей!

Дорогі випускники! Цей шкільний дзвінок для вас - останній. Перед вами відкриваються безмежні перспективи і можливості: сьогодні ви будуєте своє майбутнє. Дуже важливо правильно зробити вибір, якій професії присвятити життя, прислухайтеся до свого серця, поклику душі для вибору серед тисячі шляхів для досягнення успіхів. Вчіться, здобувайте подальшу освіту, щоб в майбутньому стати гідними громадянами України. Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність, місце, де ви знайшли друзів на все життя, вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характери і навчилися відповідальності.

Всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, здійснення мрій та завжди досягати поставленої мети! Ніколи не відступайте від своїх цілей, завжди боріться за своє місце в житті і пам’ятайте – ваше майбутнє в ваших руках.

З повагою,  виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь