A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

ПРЕДСТАВНИКИ ГАННОПІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ТА УЧАСНИКІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ

Дата: 09.05.2021 00:06
Кількість переглядів: 535

Фото без опису


  Ми ніколи не забудемо великий подвиг тих людей, хто віддав життя за рідну землю, мужньо боровся на фронтах, самовіддано працював на підприємствах у тилу, і тих, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.

Час йде, герої залишають цей світ, забираючи з собою  спогади про страшну війну. З кожним роком ветеранів стає все менше і менше. Традиційно, напередодні, Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, аби вкотре вклонитись за подвиг, мужність та героїзм проявлені під час воєнного лихоліття представники Ганнопільської сільської ради відвідують ветеранів тієї далекої війни. І цей рік не став винятком. Від усієї громади привітали усіх учасників Другої світової війни, які проживають на території Ганнопільської громади, вручивши цінні подарунки та висловивши слова великої шани та пам'яті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь