A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на ЧАЕС стала найбільшою техногенною катастрофою за всю історію ядерної енергетики і змінила екологію не тільки в Європі, а й в усьому світі.

Дата: 26.04.2021 08:48
Кількість переглядів: 669

 

 

  26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. Самопожертва ліквідаторів аварії – це символ жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. У цей день вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

     Наше спільне завдання – не допустити у майбутньому шкоди природі та людству від мирного атому. Нині в умовах пандемії ми мусимо демонструвати єдність та дисципліну, націленість на справу. Ми повинні дбати про свою країну, про свій народ, за його справжній добробут.

     І пам`ятаймо, що людське життя – неоціненне, і будь-які експерименти та наукові впровадження перш за все мають бути безпечними для людства, для нашого майбутнього, для життя на планеті Земля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь