Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

СЬОГОДНІ, 23 КВІТНЯ, В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ ПСИХОЛОГА.

Дата: 23.04.2021 09:07
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

Кожен психолог, що консультує людей, бере на себе величезну відповідальність. Від особистих якостей психолога і його майстерності залежить здоров'я, а часом і життя клієнта. Психологія - одна з наймолодших наук, однак, завдяки грамотній роботі, у світі стає більше щасливих людей, які вірять у свої сили та вміють перемагати свої слабкості. Хороший психолог може надати неоціненну підтримку у важкій ситуації і допомогти досягти великих життєвих висот!
      Прийміть глибоку подяку за високий рівень компетентності, цілеспрямованість та самовідданість.

     Бажаємо здоров’я, душевного спокою і рівноваги. Успішної професійної практики, щоб ви змогли принести, як можна більше, допомоги людям, які потребують ваших послуг. Ви відновлюєте душевну рівновагу, налаштовуєте на позитив, вселяєте впевненість у собі, даруєте сили й позитивні емоції іншим людям. Нехай, попри це, ваша енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійний. Процвітання, любові та удачі!З Днем психолога!

     З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь