A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

РІШЕННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ І НС ГАННОПІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.04.2021 16:34
Кількість переглядів: 560

Фото без опису
 
На виконання рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 05 квітня 2021 року № 7 позачергова комісії з питань ТЕБ і НС Ганнопільської сільської ради ВИРІШИЛА:
1.Установити на території Ганнопільської ОТГ з 07.04.2021 року до 18.04.2021 року карантин.
Термін: до закінчення дій карантину
2. На період карантину заборонити:
2.1. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
2.2. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:
приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;
торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;
діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, виконання робіт із збирання і заготівлі відходів.
2.3 Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
2.4. Діяльність ринків, крім торгівлі продовольчими товарами та насіннєво-посадковим матеріалом.
2.5. Робота закладів громадського харчування з 11-ї години до 6-ї години наступної доби.
2.6. Перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.
2.7. Здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, крім транзитних перевезень на території громади та перевезень:
легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування дітей віком до 14 років;
службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;
3.Заборонити з 05.04.2021 року відвідування закладів освіти її здобувачами та закладів дошкільної освіти, крім випадків нагальної потреби перебування здобувачів дошкільної освіти в дошкільному закладі.
4. Дільничним офіцерам поліції сільської ради, мобільним оперативним групам оперативного штабу громади:
4.1. Посилити контроль за самоізоляцією контактних осіб, в тому числі тих осіб, які прибули із-за кордону
4.2. Посилити поточний контроль на вулицях, у парках інших громадських місцях за дотриманням протиепідемічних заходів, проводити вибіркову перевірку документів, що посвідчують особу , перевірку дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на продовольчих ринках , об’єктах торгівлі продовольчими групами товарів, аптеках тощо.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь