A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Інформація про порядок функціонування телефону «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Шепетівській окружній прокуратурі

Дата: 19.03.2021 12:30
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

        

15 березня 2021 року розпочала роботу Шепетівська окружна прокуратура Хмельницької області, юрисдикція якої поширюється на Шепетівський район. Діяльність місцевих прокуратур припинено шляхом реорганізації.

Реформування не означає, що жителі населених пунктів, не за місцем розташування окружної прокуратури, позбавлені можливості звертатися за захистом своїх конституційних прав до органів прокуратури.

Мешканці всіх територіальних громад і в подальшому можуть звертатися зі своїми зверненнями (заявами та скаргами) до органів прокуратури за місцем роботи чи проживання.

Розгляд звернень і надалі проводитиметься відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Для того, аби подати звернення, заяву, скаргу тощо до органів прокуратури, громадяни можуть звертатися до представництв окружної прокуратури, які діють у всіх колишніх районних центрах на базі раніше існуючих місцевих прокуратур.

Прийом громадян та заяв від них, як і раніше, проводяться щоденно в робочий час з 8 год. до 17 год. (перерва на обід з 12 год. до 12 год. 45 хв.), крім вихідних, в адміністративних приміщеннях колишніх прокуратур (з урахуванням обмежень, встановлених щодо особистого прийому на час карантину).   

Статтею 5 Закону України «Про звернення громадян» передбачена можливість подання громадянами усних звернень за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри, телефонні «гарячі лінії», надіслання звернень з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронні звернення).

Телефон «гарячої лінії» Шепетівської окружної прокуратури - (03840) 4-09-71.

Електронні звернення приймаються на електронну адресу shepetiv_oprok@khmel.gp.gov.ua.

Відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою).       

Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час.

Запити на інформацію подавати на:

- тел./факс: (03840) 4-23-45

- електронну адресу shepetiv_oprok_publik@khmel.gp.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь