Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні працівники Управління мобілізації і комплектування Головного штабу Збройних Сил України та працівники, що займаються питаннями мобілізації у районі!

Дата: 17.03.2021 08:33
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Щиро вітаємо із професійним святом! Ви виконуєте важливу організаційно-штатну, обліково-призовну та мобілізаційну роботу з комплектування військ особовим складом, а також берете вагому участь в плануванні матеріально-технічного забезпечення основних мобілізаційних заходів. День мобілізаційного працівника для України, яка протистоїть зовнішній агресії, сприймається як дуже «особливий» у низці інших професійних дат, що відзначаються в нашій країні. Це не дивно, оскільки робота «мобілістів» стосується кожного громадянина, не залежно від його соціального статусу, статку або особистого ставлення до військової служби. Щиро вітаємо Вас з Днем мобілізаційного працівника! У цей день висловлюємо щиру вдячність Вам за самовіддану працю і вірність благородній професії, зичу всім успіхів, невичерпної енергії, натхнення та нових звершень у повсякденній праці, міцного здоров'я, миру, злагоди та добра, благополуччя і щастя вашим родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь