A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Проведено змагання з волейболу серед юнаків

Дата: 12.01.2017 16:19
Кількість переглядів: 897

Фото без опису

На виконання програми розвитку фізичної культури та спорту Ганнопільської сільської ради на 2017 рік, у четвер, 12 січня, у спортивній залі Малоскнитського НВК відбулися шкільні спортивні змагання з волейболу серед юнаків. У змаганнях взяли участь шість шкіл Ганнопільської громади: Киликиївський НВК, Клепачівський НВК, Ганнопільський НВК, Великоскнитський НВК, Довжківський та Малоскнитський НВК.

Грали по круговій системі, учасники поділені на дві групи по три команди. Переможці груп змагалися за перше місце, команди які зайняли друге місце в групах, змагалися за третє місце.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги.

Переможцями турніру стала команда Довжківського НВК, друге місце посіла команда Малоскнитського НВК, а третє – за Великоскнитським НВК.

Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. Змагання також відвідав заступник сільського голови В.М. Власюк, він привітав всіх учасників, побажав їм позитивних емоцій та хорошої гри, а також вручив кубок за перше місце, призери отримали медалі та грамоти.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь