A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ!

Дата: 06.07.2020 08:26
Кількість переглядів: 459

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом – з Днем Національної поліції України!

На вас покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави та суспільства від протиправних посягань.

Сьогодні період проведення реформ і змін у нашій державі міцно асоціюється з новою українською поліцією. І ми розуміємо, наскільки важко зберегти відповідність високій планці очікувань людей від поліції, враховуючи всі труднощі, ризики професії, загрози для життя і здоров’я. Адже рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності її діяльності.

З нагоди свята сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК нагородила грамотами виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради та цінними подарунками дільничих офіцерів громади Андрія КОЛЬЦОВА та Дмитра ТЕТЕРУКА та пенсіонера правоохоронних органів РАДЗИВІЛЮКА Івана Миколайовича за сумлінне ставлення до виконання службових обов?язків, захист державних та суспільних інтересів та з нагоди святкування 5-ї річниці дня Національної поліції України.

Хай тяжкий, але почесний обов’язок озивається лише людською вдячністю. Щоб ваша мужність, високий професійний обов’язок завжди служили людям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь