Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Дата: 21.05.2020 07:47
Кількість переглядів: 444

Фото без описуДень вишиванки відзначають в третій четвер травня.У 2020 році це свято відзначимо 21 травня. Останнім часом вишиванка стала своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Багато її люблять за стильність і унікальність, адже кожен вишитий на ній візерунок має свій символ і значення.У День вишиванки всі, від малого до великого, вбираються і вирушають у своїх справах. Традиційне українське вбрання виглядає дуже святково і дарує всім відмінний настрій.

Цього року трохи по-іншому відсвяткуємо день вишиванки, громада не буде проводити масових заходів, а буде дотримуватимемось всіх медичних рекомендацій на період пандемії. Разом з тим вважаємо, що в такий кризовий період особливо потрібні позитивні емоції, натхнення, налаштування на добрі думки. Саме тому, закликаємо одягнути вишиванки за будь-яких умовах.

То ж я бажаю, щоб у ваших оселях розквітала калина, оживали птахи й квіти на полотні , щоб нас українців об’єднували у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишивки <


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь