A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Нащадки козацької слави.

Дата: 15.10.2019 11:38
Кількість переглядів: 646

     Аж до околиць села було чутно дзвінкий спів та аромат смачних українських страв, які є неодмінною складовою  традиційного свята, що проводиться в с.Киликиїв 14-го жовтня – у День українського козацтва, а віднедавна й  у День захисника України. Ці два свята повязані між собою не лише тим, що відзначаються в один день, а й патріотичним духом, що з давніх давен був і залишається стрижнем незламності українського народу. Саме цю незламність щодня, щохвилини демонструють на Сході наші воїни.  На знак пошани та з нагоди Дня захисника України 49-ти учасникам АТО, жителям Ганнопільської громади,  сільський голова Маргарита Медведюк вручила грошові подарунки та квіти. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили керівництво громади вшанувало світлу пам’ять загиблого учасника антитерористичної операції Юрія Ковальчука, відвідали й вдову загиблого Ковальчук Катерину Аврамівну. Додамо, що у переддень свята у всіх навчально-виховних комплексах громади пройшли тематичні заходи, на які було запрошено учасників АТО, тож діти з перших вуст дізнались про воєнні будні сучасних героїв України.

    Що ж до Киликиєва, то цьогоріч на свято  завітали  поважні гості в особі почесного жителя Хмельниччини, депутата Хмельницької обласної ради, генерального директора ПРАТ «Об’єднання «Прогрес» Артура Фрідмана та  голови Славутської районної  ради Леоніда Радзивілюка, які привітали присутніх з визначними святами та вручили грамоти та пам’ятні подарунки від обласної та районної рад. Продовжив святкування концерт за участю вокального ансамблю «Джерело», вихованців Киликиївського НВК та гостей з Ізяслава – гурту «Бум ца-ца». А поки гості свята насолоджувались концертною програмою, місцеві фермери  працювали над «смачною» програмою: у величезних  казанах кипіли юшка, плов та куліш, а на рожні підсмажувався підсвинок.

    Керівництво громади висловлює щиру вдячність всім організаторам та спонсорам святкування: фермерам Василю Цехмейструку , Анатолію Цехмейструку, Івану  Лисюку, Сергію Лопушку, Сергію Гізуну, Василю Ніколайчуку, Опанасу Бордюгу та Василю Бордюгу; ПП Сергію Оніщуку; ТОВ СГП «Дніпро» ( керівник Сергій Щасливий), ТОВ «Вектор-плюс» ( керівник Руслан Тарасюк), ПРАТ «Славутський хлібозавод» ( директор Іван Панчук), ЛКП «Великоскнитське» ( керівник Сергій Самойлюк). Завдяки плідній співпраці з цими  небайдужими людьми проводяться такі масштабні заходи!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь