Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Зі святом!

Дата: 11.10.2019 10:33
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

                           Шановні воїни, ветерани війни, захисники України!

 

   Прийміть найщиріші вітання із Днем захисника України, яке ми  відзначаємо  як державне свято, водночас з Днем Українського козацтва.

Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українського війська на Покрову Пресвятої Богородиці.

День захисника України - це свято усіх, хто захищає свою Вітчизну, а також нагода згадати звитяги предків, які своїм ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність.

Подвиг захисників України різних часів — це та велика і велична правда історії, яку не зможе спотворити і перекреслити жодна політична кон’юнктура.

Українське козацтво, яке є уособленням національного характеру, це – гідний взірець для молоді, яка доводить свою вірність єдиній соборній державі - Україні, відстоюючи вже в наш час у жорстоких боях на Сході її незалежність і цілісність.

Захисники України сьогодні - учасники бойових дій, є прикладом реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочним свідченням єдності всіх поколінь нашого народу.

Захист України – це праця, покликання і присяга самому собі всього українського народу: волонтерів, медиків, військових, мирних громадян , які підтримують армію. Саме в цьому сила наших захисників: сила робити те, що іноді здається неможливим, спільна сила нескореності і перемоги!

Щиро бажаю усім захисникам України здоров'я, завзяття, сили та єдності на шляху до відродження кращих національних традицій - в ім’я миру та спокою на українській землі.

 

                                                                      З повагою

                                                                      голова Ганнопільської сільської ради

                                                                         Маргарита Медведюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь