A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Пройшла благодійна акція "Готуємо дітей до школи"

Дата: 02.09.2019 12:13
Кількість переглядів: 911

Свято 1 Вересня – особливе! Цього дня голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!  
У дитячих спогадах воно відкладається, як яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день.
Проте, іноді так трапляється, що деякі життєві обставини можуть затьмарити перше знайомство зі школою та незабутні миттєвості шкільного життя. Щоб такого не сталося на території Ганнопільської об’єднаної  територіальної громади, відділом соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була організована благодійна акція «Готуємо дітей до школи», яка тривала з 1 по 30 серпня.
Мета проведення благодійної акції "Готуємо дітей до школи" – це надання допомоги дітям шкільного віку, які позбавлені батьківського піклування, є сиротами, та які проживають у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах.
В рамках вищезгаданої благодійної акції 55 дітей отримали гуманітарну допомогу у вигляді рюкзаків та канцтоварів, а також, з місцевого бюджету була виділена матеріальна допомога на придбання шкільної форми для 11 дітей-сиріт.
Слова вдячності хочемо висловити небайдужим господарствам та людям, які долучилися до благодійної акції та виділили грошові кошти на придбання товарів, серед них:
-    фермерські господарства: ФГ «Перлина полісся», голова Несен О.А.; ФГ «Світоч», голова Лисюк І.С., ФГ «Світанок», голова Цехместрук А.П.; СФГ «Клепачі», голова Конончук І.С.; ФГ «Пролісок», голова Гізун С.Я.;
-    фермери та підприємці: Лопушок С.І.;  Матвійчук О.М.; Гуранський М.В.; Олійник С.В.; Лисак О.В.; Сорочинський Р.С.; Броневицький Л.В.; Базан О.Б., Герасимчук Н.І.; Правдива Л.О.; Басюк Б.О..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь