A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Корисна зустріч

Дата: 06.08.2019 15:18
Кількість переглядів: 420

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

           Якою є концепція розвитку громади? Як залучити інвесторів? Як ефективно використовувати можливості регіону? Такі та інші питання стали предметом обговорення під час зустрічі з консультантами Хмельницького регіонального відділення АМУ ( Асоціації Міст України). До участі було запрошено  працівників сільської ради,  директорів освітніх закладів громади, завідувачів клубів, бібліотекарів, представників громадськості.

       В рамках проекту « Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (Пульс)» , метою якого є створення сприятливого середовища для децентралізаційної реформи в Україні,  зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави, його куратори намагались донести переваги спільних подальших дій, пропонували свою всебічну підтримку у вирішенні болючих питань. Також  Ганнопільській ОТГ було запропоновано стати членом асоціації міст, до якої на сьогоднішній день  входить більше 780 громад України.

      Під час розмови гості неодноразово відзначали креативний підхід до створення брендингу території ( в Ганнополі це «зелена» карта громади),  були приємно вражені бібліотекою та інклюзивно-ресурсним центром, коротку екскурсію якими їм влаштувала голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь