Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Свято молоді та гарного настрою

Дата: 05.07.2019 14:23
Кількість переглядів: 527

Фото без опису30 червня у Ганнополі відбулись святкові заходи з нагоди Дня Конституції та Дня молоді. На самому початку велелюдне зібрання вітало учасників велопробігу «Об’єднали громаду – об’єднаємо і Україну!», які на велосипедах подолали чималу відстань від найвіддаленіших сіл громади до її адміністративного центру! Вітаючи присутніх зі святом, голова Ганнопільської сільської ради Маргарита Медведюк висловила надію та щирі сподівання на розуміння та підтримку з боку молодого покоління громади, для забезпечення добробуту якого керівництво докладає чимало зусиль. Ще Маргарита Іванівна побажала всім бадьорого настрою, щастя, здоров’я та віри в гарний завтрашній день! У вигляді подарунку ганнопільчани отримали безкоштовні розваги на батутах та атракціонах, які працювали впродовж всього вечора.
Далі на присутніх чекала концертна програма за участю артистичного сузір’я аматорів Ганнополя. Даруючи гостям заходу свій талант, виконавці і в свою чергу бажали їм лише світлих і безхмарних днів, добра та затишку. А ось проведення різноманітних конкурсів, які були розраховані на різні вікові аудиторії, дало можливість їх учасникам отримати не лише позитивні емоції, а й призи! Особливою популярністю ( особливо серед дітей та молоді) користувався аквагрим у виконанні вихованців художнього класу Ганнопільського НВК.
Гарним продовженням святкового вечора стала дискотека, по завершенню якої всі бажаючі мали змогу переглянути фільм «Скажене весілля» у літньому кінотеатрі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь