A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вічна пам'ять героям...

Дата: 10.05.2019 12:01
Кількість переглядів: 639

Фото без описуФото без описуФото без опису

В результаті дії морозів, вітрів, атмосферних опадів і нерегулярного догляду деякі памятники загиблим воїнам, встановлені в населених пунктах Ганнопільської громади, знаходяться в непривабливому стані. Всі вони відкривались не одне десятиліття тому…

    Минуло 74 роки з часу закінчення Другої світової війни 1939-1945 років. Проте ми завжди будемо шанувати подвиг українських солдатів, які в боротьбі з ворогом  проявили усю міць та віддали своє життя. Задля збереження їхньої світлої пам’яті  керівництвом громади ініційовано проведення капітальних ремонтів вже існуючих та встановлення нових місць увіковічнення подвигу героїв-воїнів. Наразі вже відремонтовано три пам’ятники. А 8 травня, у День примирення, в с.Хоросток на території  храму Святої  Параскеви  його настоятель освятив та заклав камінь на місці будівництва нового пам’ятника  загиблим воїнам Другої світової війни. Планується, що до Престольного свята села, що святкується у жовтні, монумент вже буде зведено.

      Додамо, що робота  по капітальному ремонту та встановленню нових пам’ятників в селах громади буде проводитись і в наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь