A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні в Ганнопільській ОТГ.

Дата: 10.05.2019 11:05
Кількість переглядів: 583

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

9 травня у всіх населених пунктах громади пройшли тематичні заходи з нагоди 74 річниці Перемоги у Другій Світовій війні. Біля пам’ятників загиблим воїнам  пройшли мітинги-реквієми, до підніжжя монументів покладено вінки та квіти. Настоятелі  храмів відслужили поминальні панахиди та заупокійні богослужіння за жертвами Другої світової війни, молебні за мир та злагоду в Україні. Також за участю аматорських колективів, працівників культури, учнів НВК та педпрацівників  організовано та проведено тематичні концертні програми.

      Сільський голова Маргарита Медведюк та виконавчий комітет Ганнопільської  сільської ради висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Окрема подяка старостам  та жителям громади за упорядкування місць проведення  урочистих заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь