A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

До відома особистих селянських господарств

Дата: 16.04.2019 10:20
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Департамент агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації доводить до відома особистих селянських господарств (ОСГ) інформацію про проведення конкурсу на надання часткової компенсації вартості придбаної установки індивідуального доїння у 2019 році.

Перелік документів, необхідний для участі в конкурсі, визначений Порядком використання коштів обласного бюджету за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання ( включаючи приватний сектор)» затверджений рішенням обласної ради від 23 березня 2017 року № 19-11/2017 (сайт Департаменту агропромислового розвитку  www.apr.adm-km.gov.ua).

Власники ОСГ, які отримали часткову компенсацію по вище вказаному напрямку у 2017 та 2018 роках, участь у конкурсі в поточному році не можуть приймати. Оскільки фізична особа має право на отримання часткового відшкодування витрат за вказаним напрямком один раз на 5 років.

Кінцевий термін подання заявок – 19 грудня 2019 року.

Заявка та супровідні документи приймаються за адресою: 29000 м.Хмельницький, вул.Свободи, 70. Департамент агропромислового розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь