A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Пам'ятка для виборця

Дата: 11.04.2019 10:29
Кількість переглядів: 540

Відповідно до постанови ЦВК від 07.04.2019 року №759 «Про проведення повторного голосування з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року» повторне голосування з чергових виборів Президента України призначено на 21 квітня 2019 року.

    З метою забезпечення можливості громадянам України реалізувати своє виборче право, а саме, у разі потреби, проголосувати не за місцем реєстрації, доводимо інформацію про порядок тимчасової зміни місця голосування. Якщо Ви громадянин України та перебуватимете 21 квітня 2019 року не за місцем реєстрації, для участі в голосуванні Вам необхідно зробити наступне:

1. До 15 квітня включно звернутися у відділ ведення ДРВ за місцем реєстрації або місцем фактичного перебування в день виборів.

2. Предявити документ, який підтверджує громадянство України.

3.Подати заяву про тимчасову зміну місця голосування та документи, що підтверджують необхідність такої зміни (наприклад, довідку з роботи або місця навчання; посвідчення про відрядження; проїзні документи; довідку про оренду житла;  довідку внутрішньо переміщеної особи або будь-який інший документ).

УВАГА! Мешканцям тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим, м.Севастополь, окремих районів Донецької та Луганської областей підтверджувальні документи не потрібні.

3.Отримати посвідчення про тимчасову зміну місця голосування та дізнатися номер дільниці, на якій ви зможете проголосувати.

Адреса відділу ведення ДРВ апарату Славутської РДА:

                                                 вул.Козацька,40, м.Славута Хмельницької обл.

                                                 Часи роботи: 08.00-17.15, перерва 12.00-13.00

                                                 Тел. (03842) 7-33-57,7-33-58

Звертаємо Вашу увагу на те, що відділи ведення Державного реєстру виборців працюватимуть у вихідні дні. Прийом документів – до 15 квітня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь